Kik festik a Csillagplafont?

Fiatal csapat vagyunk, akik elhatározták, hogy újat hoznak az emberek életébe. Mennyezetdekorációt készítünk, ami nappal nem látszik, csak éjjel világít. 2009 óta alkotunk, eleinte csak csillagokat tudtunk festeni, később hullócsillaggal, csillagköddel, galaxisokkal, bolygóval gazdagodtunk. Ma már Holdsarlót, Tejút részletet, spirálgalaxist és világító sziluetteket is készítünk.

Örömmel tölt el minket, amikor a gyerekek felnéznek a mennyezetre, meglátják a Csillagplafont, és elámulnak. Az örömhangoktól kísérve le se veszik a szemüket a mennyezetről. A felnőttek egy percre visszatérnek a gyermeki spontaneitás, lelkesedés világába. Az élmény ellazít, elvarázsol, megnyugtat, napközben is segít kikapcsolódni. Sokszor kapunk visszajelzést a felhőtlen örömről, amit egy ajándékba kapott Csillagplafon nyújt. Célunk szélesebb körben ismertté és elérhetővé tenni ezt a varázslatot.

“A csillagos égbolt látványában van valami misztikus, valami tikokzatos, ami előhozza azt, ami a bensönkben rejtőzik. A Csillagplafon látványa ennyi év után is mindig megszólít bennem valamit, ami gyermeki, ami ősi, de mindig is ott volt. Olyan világba hív meg, ahol merek éberen álmodozni: a képzelet birodalmába, ahol beindul a kreativitás, szabadjára engedhetem és nincsenek korlátaim.”

– Edit, CsillagPlafon